Kanaalweg 14
3526 KL Utrecht
T 030 28 49 300
F 030 28 49 322
E hoofdkantoor@rijnja.nl


Vestigingen

Met twaalf vestigingen » verspreid over Nederland kan Rijnja Repro een landelijke dekking garanderen en beschikt Rijnja Repro over de grootste productiecapaciteit in Nederland.

Landelijke dekking, maar met lokale service.

Alle vestigingen

emcé Reprocentrum in Elst wordtEMCE logo

onderdeel van de landelijke keten

Rijnja Repro

Elst, 7 februari 2013 - emcé Reprocentrum in Elst heeft zich per heden aangesloten bij Rijnja Repro.

emcé Reprocentrum is gespecialiseerd in professionele reprografische dienstverlening. De kernactiviteiten bestaan uit hoog volume printen, kopiëren en scannen, in klein- en grootformaat in kleur en zwart-wit, het leveren en printen van presentatie systemen en andere reclame toepassingen.

In de meer dan 50 jaar van emcé's bestaan is altijd vakmanschap gecombineerd met de beste technologie die voorhanden is. De kwaliteit van het kopieer- en printwerk is daarmee gegarandeerd, ook als de deadline krap is. Om die kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen blijven leveren en om nieuwe produkten en (digitale) diensten te kunnen aanbieden, zijn de activiteiten van emcé Reprocentrum ondergebracht bij Rijnja Repro.

Door deze aansluiting kunnen klanten van emcé Reprocentrum nu in geheel Nederland snel worden bediend op het gebied van Document Services: zowel het "traditionele" hoogwaardige print-, scan- en kopieerwerk als vernieuwende digitale diensten op het gebied van bijvoorbeeld aanbestedingen, File Sharing, Document Flow Management en procesintegratie.

Om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten en up-to-date technologie van Rijnja Repro zullen de activiteiten vanaf heden worden uitgevoerd vanuit de bestaande vestiging van Rijnja Repro aan de Velperweg 27 te Arnhem (026-352 5850). De uitstekende dienstverlening van emcé Reprocentrum wordt hiermee gegarandeerd en gecontinueerd.

Nieuw adres

Rijnja Repro Arnhem
Velperweg 27
6824 BC Arnhem (Route)
T 026 35 25 850
E arnhem@rijnja.nl »

Vestigingsmanager:
Frank van Leendert
Email: frank.vanleendert@rijnja.nl
Mobiel: 06 54 956 196

Salesmanager:
Erny Jansen
Email: erny.jansen@rijnja.nl
Mobiel: 06 50 255 983

Aanlevermogelijkheden:
mijn.rijnja.nl
www.file2share.nl
order.rijnja.nl
www.tendertool.nl


ISO 9001:2008

Al sinds 1892 staat Rijnja Repro bekend als een bedrijf dat hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze kwaliteitsbeleving borgen wij met het ISO 9001:2008 certificaat.


FSC

Rijnja Repro is FSC gecertificeerd. Als u wilt, printen we ons FSC - logo mee op uw printwerk. Daarmee laat u zien dat u met een FSC - gecertificeerd reprobedrijf werkt en dat u het MVO - beleid in praktijk brengt.

Lees verder »